I SUED THE SCHOOL SYSTEM !!!

I SUED THE SCHOOL SYSTEM !!!

Albert Einstein dikur ka thënë: Çdo njëri është një gjeni. Por nëse e gjykon një peshk në bazë të aftësisë së tij për t’u ngjitur në një pemë atëherë ai do ta jetojë të gjithë jetën duke besuar se është i paaftë Zonja dhe zotërinjë të jurise sot në gjykim. Ne kemi një shkollim modern […]

Read more
Clinical research nurse animation

Clinical research nurse animation

my name is Lorraine I'm head of Nursing clinical research to Great Ormond Street Children's Hospital in London this is a really busy role really involves managing a team 43 clinical research masses the team that I work with includes nurse consultants who have printer investigators for studies that was a number of disease areas […]

Read more